dimarts, 7 de juny de 2016

MUNTANT L'EXPOSICIÓ DE BATXILLERAT: FINAL DE CURS I COMIAT D'AQUEST BLOC

Per tancar aquest curs 2015-2016 amb els nostres alumnes de 2n de batxillerat d'Arts Plàstiques, hem organitzat una exposició final, retrospectiva del seu pas pel nostre institut durant aquests dos anys. Aquest suposa la 4a exposició retrospectiva que venim muntant des que tenim els batxillerats d'arts plàstiques, i la podreu veure als passadissos del TAS, des del 27 de juny al dia 1 de setembre del 2016. En aquesta mostra hi ha un resum dels millors treballs que representen les diferents personalitats artístiques dels nostres joves que ara es graduen, així com un exemple del que treballem tant a dins de les classes en l'àmbit de les diferents matèries, com en projectes de col.laboració que realitzem amb institucions de l'entorn proper artístic com el Museu del MAMT de Tarragona. 

És també un comiat als nostres estudiants i un agraïment per haver-nos triat com a centre, tot esperant que s'enduguin un bon record i una bona formació. Molts d'ells marxen a la universitat o a cursar cicles formatius i de ben segur que ens explicaran les seves experiències personals en els àmbits de la il.lustració, la fotografia, el disseny o les belles arts, que ajudaran a orientar els alumnes més joves. Us emplacem doncs a que visiteu l'exposició, i si ens voleu seguir, sapigueu que a partir d'ara ho haureu de fer a http://elcianesuncolorpigmentprimari.blogspot.com.es/

Ens acomiadem doncs d'aquest bloc i d'aquesta generació d'alumnes. Molta sort a tots i moltes gràcies! Ens mantenim en contacte!

Montserrat Martinez
Cap de departament Arts Plàstiques 
Ins Jaume I de Salou
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada